Välkommen!

Användaren i centrum

Capplon är ett IT-företag som älskar produktutveckling. Framförallt brinner vi för att utveckla innovativa datasystem med dig som kund i fokus. Ett Capplon-system är effektivt och intuitivt. Det ska vara enkelt att göra rätt. Vi är ledande inom integrationer och kopplar gärna samman våra system med ert affärssystem till en komplett, sömlös IT-miljö. Vi har lång erfarenhet inom ordersystem, transportledningssystem, ruttoptimering, arbetsordersystem, lagersystem, kassaprogram och RFID.

Datasystem, IT-system, Mjukvara, Hårdvara, Företag, B2B, AI, Nätverk, Integration

Vår historia

Företaget grundades 1999 och fick namnet Capplon 2003. Inriktningen mot egenutvecklad mjukvara var då helt fastställd. Namnet Capplon är en uppbyggnad av orden Customer Application On Net vilket beskriver kopplingen till kundcentrerade produkter utvecklade med .NET ramverk.

Det första heltäckande datasystemet levererades 2007. Systemet som utvecklats till transportledningssystemet TrafficBizNet® hade redan då funktioner som låg långt före rådande tekniknivå. Bland annat hade fordonen uppkopplade datorer med touchskärmar och faktureringen skedde helintegrerat med affärssystemet. Som referens var detta samma år som världens första smartphone lanserades.

Den fina traditionen av sinnrika och innovativa system lever kvar starkare än någonsin i företaget. Detta gör att du som kund kan vara säker på att du får ledande teknik och bästa förutsättningar när du väljer Capplon.

Capplon Datasystem Systemlösningar IT AI B2B Integrationslösningar Program Mjukvara Hårdvara Mobilappar

Kärnvärden

En produkt från Capplon erbjuder mer än det som förväntas. För att upprätthålla detta investerar vi mycket tid och resurser i våra produkters kärnvärden.

Trygghet

Capplon har mer än 20 års erfarenhet av systemutveckling. Vi tar ansvar för våra produkter under hela livslängden.

Effektivitet

En produkt från Capplon ger en boost på effektiviteten i verksamheten. Mer blir gjort med mindre arbetsinsats.

Lönsamhet

Vår prissättning ger korta återbetalningstider. En investering i en Capplon-produkt är ofta den bästa man kan göra.

Användarvänlighet

Under åren har vi samlat massvis med erfarenhet från våra användare. Därför är våra system idag klassledande i användarvänlighet.

Flexibilitet

Med moduluppbyggda lösningar kan vi möta behoven i varje unik verksamhet. Oavsett inriktning, storlek och struktur.

Stabilitet

Tid är viktigt. Alla produkter från Capplon genomgår därför omfattande kvalitetssäkring för att uppnå maximal driftsäkerhet.